Tombola Columbovet in perioada 26.07 - 26.08.2024

- Categories : Articles

La fiecare comandă plasată, fie că este vorba de online, telefonic sau fizic în magazin, aveți ocazia de a câștiga un pui de porumbel din cei doi pui oferiți de crescătorii renumiți Andrei Bondar și Marius Tunduc.

Participarea este simplă și poate fi realizată de oricine efectuează o achiziție. Fiecare comandă vă aduce un pas mai aproape de câștig, iar șansa de a obține un pui de porumbel de o calitate excepțională adaugă un plus de entuziasm fiecărei achiziții.

Porumbeii oferiți sunt selectați cu grijă, având în vedere trăsăturile și performanțele lor, și sunt ideali atât pentru începători, cât și pentru crescători experimentați. Nu ratați această oportunitate! Comandați acum și poate veți fi norocosul câștigător al unui pui de porumbel!

Reguli de participare:

Fiecare comanda plasata in perioada 26.07.2024 - 26.08.2024, pe site-ul columbovet.ro, sau telefonic (Whatsapp) sau daca veniți fizic in magazinul de pe Strada Corneliu Baba nr.9, Oradea veți participa la extragerea din 29.08.2024 din cadrul LIVE-ului de Joi, ora 14.

După finalizarea perioadei in care se pot plasa comenzi, toți participanții vor fi introduși intr-o urna si se va efectua extragerea, in 29.08.2024 din cadrul LIVE-ului de Joi, ora 14.

Toți participanții la aceasta tombola si la cele viitoare vor participa la extragerea pe care o vom face inainte de Sarbatorile de iarna, unde de asemenea vom oferi pui din super porumbei si alte surprize!

Porumbel oferit de Andrei Bondar, este un semi frate cu doi zburători de excepție din cadrul crescătoriei in anul 2024:

Porumbelul oferit de Marius Tunduc este un porumbel pentru categoria general, fiu dintr-un super reproducator:

SUCCSES!!!

Share this content

Add a comment